SLY-ringin leivontakisaan kehitin tällaisen kakun. Vaikka äänestykseen asti en päässyt tällä, niin itse kyllä tykkäsin. Kuorrutus/täyte on oikeasti vaaleanpunaista, mutta kuvan valotus muutti väriä.

pohja:
1 muna
1 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
0,5 dl perunajauhoja
4 rkl kaakaojauhetta
1,5 tl leivinjauhetta
0,5 dl maitoa
0,5 dl mansikkalikööriä
1 dl juoksevaa kasvirasvavalmistetta

1.sekoita muna ja sokeri vispilällä tai puuhaarukalla kulhossa sekaisin.
(ei tartte kummemmin vatkailla)
2.lämmitä kattilassa maito ja rasva sen verran, että ne sekoittuvat
keskenään. Lisää sekaan likööri.
3.sekoita rasva-maito-likööri-seos muna-sokerin sekaan.
4.sekoita keskenään kuivat aineet ja yhdistä seokset.
5.kaada taikina irtopohjavuokaan ja paista uunin keskitasolla 200 asteessa
n.20 min


täyte:
2,5 dl vispikermaa
1,5 dl mansikkatomusokeria
300 g valkosuklaata
2 dl rahkaa
2 dl mansikkalikööriä
2 tl liivatejauhetta

1.vatkaa kerma vaahdoksi ja vatkaa samalla joukkoon mansikkatomusokeri ja
rahka
2.sulata suklaa ja lisää se kermavaahdon sekaan
3.kuumenna likööri ja liuota sen sekaan liivatejauhe
4.kaada jäähtynyt liivate-likööriseos kermavaahtoseoksen joukkoon ohuena
vanana samalla koko ajan sekoittaen.
5.kaada täyte jäähtyneen pohjan päälle irtopohjavuokaan ja laita
jääkaappiin jähmettymään

Koristele esim. sulatetusta suklaasta tehdyillä sydämillä tms

Laitoin vuoan reunoille reunakalvoa, jotta hyydykkeen reunasta tuli
sileä ja irtosi helposti vuoasta