Ja heti ensimmäisenä: kuva tästä leipomuksesta on kaikkea muuta kuin edustava. Kääretorttu oli syöty jo suurimmaks osaks, ennen ku muistin ottaa kuvan... Lisäks se oli vielä seissyt pöydällä, joten täyte alkoi jo valua ulos. Mutta hyvää oli...

Ainekset: 4 munaa ja 1,5 dl sokeria vatkataan vaahdoksi. Sen jälkeen sekaan laitetaan 1 dl vehnäjauhoja, 1 dl perunajauhoja ja 1 tl leivinjauhetta. Taikinasta otetaan puolet toiseen kulhoon, johon lisätään sekaan 2 rkl kaakaota. Pursotinpusseja apuna käyttäen saa helposti laitettua taikinat raidoittan uunipellille.

Täytteeksi vatkasin ensin 2 dl maitoa ja 1 pss Vanhan ajan vaniljakastikejauhetta. Sekaan laitoin 200 g sulaa suklaata, purkillisen smetanaa ja pussillisen Marianne crushia... Kääretortusta tuli hieman epämuodostunut, enkä voi syyttää ku itteäni... En nimittäin malttanu antaa sen olla jääkaapissa tiivistymässä ku ehkä 5 minuuttia... oli pakko maistaa...