Näitä muffinsseja oon tehny monta kertaa aiemminki, mutta tällä kertaa tein (taas) vähän eri aineksilla ja määrillä. Nyt niistä tuli sellasia, niin ku oon niistä yrittänykki. :) Ylempi kuva vaiheesta juuri ennen uuniin laittoa. Tällä kertaa suklaana(yllätyksenä) käytin Rainbow:n Praline hasselpähkinätäytteistä suklaata. Hyvää tulee myös, kun laitta esim. Dumleja, Pätkispaloja, Geishaa tms. Tällä kertaa sain taikinan riittämään 25 muffinssiin.

Ainekset: 4 munaa, 3 dl sokeria ja 1 dl vaniljakreemijauhetta vaahdoksi vatkattuna. Sen jälkeen sekoitin keskenään 2 dl juoksevaa kasvirasvaseosta ja 2 dl maitoa, ja lisäsin seoksen muna-sokerivaahtoon. Lisäksi sekaan laitoin 3 dl vehnäjauhoja, 1 dl perunajauhoja, 4 rkl kaakaojauhetta ja 2 tl leivinjauhetta. Muffinssivuoat täytin noin puolilleen ja jokaiseen painoin keskelle suklaapalan. Suklaa kannattaa painaa melkein pohjaan asti, jotta taikina nousisi niiden päälle, eikä suklaa pääse palamaan uunissa. Paistoin muffinsseja uunin keskitasolla 225 asteessa suunnilleen 10 minuuttia.